Laden Evenementen

All Evenementen

De Vrienden van Sportplein – 10 jaar

maart 23 @ 8:30 pm - maart 24 @ 2:30 am

Evenement Navigation

Op zaterdag 23 maart gaan we een feestje bouwen in de Sorghvliethal! Ter ere van het 10 jarig bestaan van Sportcafé Sportplein wordt er een muziekavond georganiseerd voor alle vrienden uit Veendam en omstreken. Tijdens de feestavond kun je genieten van een fantastische show met optredens van diverse artiesten.

THIS IS BEETHOVEN – NOT JUST A COVERBAND

This is Beethoven” brengt op 23 maart een weergaloze show naar Veendam, waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Tijdens deze gloednieuwe show zal er niets ontbreken. Een ledwall van maar liefst 42m2 vormt het decor van deze unieke show. De band bestaande uit zangers en zangeressen kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen ook de sterren van de hemel! Dit in combinatie met een op maat gemaakte video, waant men zich bij een concert. Special effects als Lasers, Sparkulars, Streamers en CO2 maken het geheel af!

EEN BOMVOLLE LINE-UP

Naast de band “This is Beethoven” zullen er ook diverse artiesten het podium van de Sorghvliethal betreden. Zo komt het bekende feest-duo “Helemaal Hollands” langs! Met de grootste Nederlandse en Engels feest hits in combinatie met stampende meezing-medleys, zijn ze inmiddels een begrip in Nederland! Verder zal zanger en ras-entertainer Orlando, beter bekend als “Zwarte Jannes” het podium betreden, een optreden die je niet snel zult vergeten! Ook “DE KONING VAN DE POLONAISE” is aanwezig tijdens De Vrienden van Sportplein! In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets zoekt hij de interactie met het publiek, we hebben het natuurlijk over Ronnie Ruysdael! Tot slot zal onze “Resident DJ” Peter Mans plaats nemen achter de draaitafel voor “Het Foute Uur”

“SPECIAL GUEST”…!?

Ook is de organisatie nog bezig met een “Special Guest”. Wie dit zal zijn zullen we in een later stadium naar buiten brengen…

Klik hier om nu je kaarten te kopen!

Gegevens

Begin:
maart 23 @ 8:30 pm
Einde:
maart 24 @ 2:30 am
Evenement Categorie:

Organisator

Indoorcentrum Veendam
Telefoon:
06 54 33 07 35
E-mail:
info@indoorcentrumveendam.nl
Website:
https://www.indoorcentrumveendam.nl/home/

Locatie

Sorghvliethal
Jan Salwaplein 1
Veendam, Groningen 9641 LN Netherlands
+ Google Maps