Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

All Evenementen

Oktoberfest Veendam

okt 5, 2019 @ 8:30 am - okt 6, 2019 @ 2:00 am | €8,50

Oktoberfest Veendam, 5 oktober 2019

JETZT GEHT LOS!

Op zaterdag 5 oktober ‘geht es los’ in de Sorghvliethal te Veendam. Dit jaar staat alweer de 6e editie van het Oktoberfest Veendam op de agenda! Voorgaande edities waren en groot succes en trokken jaarlijks zo’n 1200-1500 feestende bezoekers. Ook dit jaar beloofd het weer een fantastische feestavond te gaan worden, waaraan het aan niets zal ontbreken!

LINE-UP BESTAANDE UIT ACTS VAN BAND’S, ARTIESTEN EN DJ’S

Voor de 6e editie heeft de organisatie weer een hoop leuke artiesten en acts weten te strikken! Van traditionele Schlagers tot Aprés-Ski, maar ook de hedendaagse Deutsche-Hits zullen aan bod komen, kortom voor ieder wat wils!

♫ Die Lustigen Moeflons

Al jarenlang zijn ze een veelgevraagde en populaire feestact voor Oktoberfesten! Overal waar “Die Lustigen Moeflons” verschijnen gaat het dak eraf!! De beste Schlagers, apres ski knallers en oktoberfest hits staan op het repertoire van Die lustigen Moeflons Musikanten.

♫ Het Feestteam

‘Een feest is pas een feest als Het Feestteam is geweest‘ De award ‘de beste feestact van Nederland’ is al meerdere jaren aan hen uitgereikt! Met hun internationale bekendheid staan ze dan ook geregeld op de grootste podia in Nederland, Oostenrijk en Duitsland. Kortom dit duo is een garantie voor FEEST!!

 Die Tolle Leute

Op dit moment zijn ze één van de beste en meest populaire Oktoberfest acts van ons land! Een optreden van Die Tolle Leute staat garant voor heel veel interactie, een hoog meezing gehalte en een onvermoeibaar enthousiasme! Vele bekende (Schlager) hits zullen de revue passeren zodra deze drie Duitse heren ‘los’gaan!

Orlando “Zwarte Jannes”

Vorig jaar stond hij voor het eerst in een bomvolle feesttent in z’n “Lederhosen” op het podium! Sindsdien heeft Orlando de smaak te pakken met optredens op diverse Oktoberfesten!

DJ Peter Mans

U zult hem ongetwijfeld kennen! Niet zijn eerste, en zeker ook niet zijn laatste feestje bij ons in de Sorghvliethal! Een mix van nieuwste “Deutsche-Hits” in combinatie met al die welbekende meezingers. Tevens zal Peter Mans ook de presentatie verzorgen tijdens alweer de 6e editie van het Indoor Oktoberfest Veendam!

TRADITIONELE DUITSE BIERTSTRATEN

De Sorghvliethal zal in de week voorafgaand aan het Oktoberfest sfeervol ingericht worden. Zo zullen er welbekende bierstraten ingericht worden, waar men kosteloos plaats kan nemen met vrienden, familie, kennissen en collega’s. Bier is zoals gebruikelijk verkrijgbaar in “Pullen”, er lopen dames rond met de welbekende “Schnapps”, en ook aan Duitse lekkernijen als “Bratwürst” wordt gedacht.

Dit alles in combinatie met alle gezellige mensen gekleed in “Dirndl en Lederhosen” zorgt voor een FAN-TAS-TISCHE sfeer!

START KAARTVERKOOP & VERKOOPPUNTEN

Vanaf maandag 5 augustus kan men een kaartje kopen voor het Oktoberfest Veendam 2019. Onze tip is om dit dan ook zo snel mogelijk te doen, want ook dit jaar geldt: “Hoe eerder, Hoe goedkoper” De eerste 500 kaarten gaan voor slechts €8,50 over de toonbank (OP=OP)!!

Kaarten zijn te koop bij:

  • Primera Hiemstra Veendam
  • Sportcafé Sportplein Veendam
  • Primera Hoogezand
  • Primera Kiewiet Winschoten

Toegang tot het Oktoberfest Veendam 2019 is uitsluitend voor personen van 18 jaar en ouder. Tevens zullen kaarten niet retour genomen worden. Mochten er op de dag zelf nog kaarten beschikbar zijn, dan kan men ook aan de kassa een kaartje kopen. Op de dag zelf kost een kaart €18,50.

Gegevens

Begin:
okt 5, 2019 @ 8:30 am
Einde:
okt 6, 2019 @ 2:00 am
Kosten:
€8,50
Evenement Categorie:

Organisator

Indoorcentrum Veendam
Telefoon:
06 54 33 07 35
E-mail:
info@indoorcentrumveendam.nl
Website:
https://www.indoorcentrumveendam.nl/home/

Locatie

Sorghvliethal
Jan Salwaplein 1
Veendam, Groningen 9641 LN Netherlands
+ Google Maps