Laden Evenementen

All Evenementen

Sportplein Live Music Quiz

november 14 @ 9:00 pm - november 15 @ 12:00 am | €20

Sportplein Live Music Quiz is terug!

Aanvankelijk stond deze nieuwe quiz afgelopen maart op de agenda. Door corona heeft de Sportplein Live Music Quiz in maart geen doorgang kunnen vinden. Omdat we destijds veel aanmeldingen ontvingen van enthousiaste deelnemers hebben we de Sportplein Live Music Quiz weer op de agenda gezet, en wel op zaterdag 14 november! NOTEER ‘M ALVAST!!
 
★ Een avond vol entertainment & gezelligheid
In tegenstelling tot de PubQuiz bij Sportplein, bestaat de Live Music Quiz uitsluitend uit muziek rondes. En de titel verklapt het al een beetje, het betreft LIVE muziek gespeeld door De Hitsklappers! Tijdens de rondes komen alle muziek genres aan bod, van 70’s, 80’s, 90’s, Nederlandstalig tot aan de hedendaagse hits uit de top 40. De mannen van De Hitsklappers spelen het allemaal!
 
Tussen de rondes door komen wij aan tafel langs voor een hapje en een drankje. Ook plannen we voldoende tijd in om gebruik te maken van het toilet of even snel te kunnen roken. Verder zullen De Hitsklappers tussen de rondes gezellig doorspelen, eventueel kunt zelfs een verzoekje indienen!
 
★ Coronaproof Quizzen

  • Ten aanzien van de coronamaatregelen is het mogelijk om uitsluitend in teams van 4 personen deel te nemen.
  • Naast gepaste afstand aan tafel zorgen we ook voor een gepaste afstand tussen de deelnemende teams.
  • Sportcafé Sportplein beschikt over een Mark MDV BLUE dakventilator. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ventilatoren voor het afzuigen van lucht uit gebouwen.

 
★ Geef je team tijdig op!
Meldt je team op tijd aan via www.indoorcentrumveendam.nl. Via de aanmeld-pagina wordt u verzocht uw gegevens achter te laten (o.a. vanwege corona), en bij een volgende stap dient u het inschrijfgeld á €20,- euro in het voren betalen.
 
Kortom, een gezellige avond entertainment en live muziek in quizvorm. Dat wordt weer gezellig!
 
WEES OP TIJD MET AANMELDEN I.V.M. BEPERKT AANTAL PLEKKEN!!

Gegevens

Begin:
november 14 @ 9:00 pm
Einde:
november 15 @ 12:00 am
Kosten:
€20
Evenement Categorie:
Website:
https://www.indoorcentrumveendam.nl/home/inschrijving-sportplein-live-music-quiz/

Locatie

Sportplein